BEELDKRACHT10 = BEELDKRACHT, DENKKRACHT & VERBINDINGSKRACHT

 

Beeldkracht en Verbindingskracht

Wij leren jou met onze energieke en interactieve trainingen om zélf zakelijk tekenen te gebruiken in je dagelijkse werk. Dit zorgt voor:  

- een betere communicatie 

- het makkelijker overbrengen en onthouden van informatie  

- het stimuleren van het creatieve brein én

- het maakt het werk leuker! 

Volg je onze training in teamverband? Dan geven onze trainingen ook een positieve impuls aan de teambuilding. 

 

Eén beeld zegt meer dan 1000 woorden! En wist je dat zo'n 75% van onze hersencapaciteit is ingesteld op het verwerken van visuele informatie? Je ziet daarom steeds vaker dat zelf gemaakte tekeningen en symbolen gebruikt worden in het werk. Dit wordt Visuele Communicatie of Zakelijk Tekenen genoemd. Wij noemen het: Beeldkracht.

Het werkt in elke branche. Zoals woningcorporaties, overheden, ontwikkelaars, onderwijsinstellingen en bij mediation / buurtbemiddeling. 

En het mooie is: echt iedereen kan zélf krachtige beelden tekenen. Het enige dat je nodig hebt is een portie lef en een zetje om daadwerkelijk zélf te gaan tekenen in je werk. Wij, Annelies Colenbrander en Brechje Sondermeijer van Beeldkracht10, geven jou met enthousiasme dit eerste zetje en helpen jou bij het maken van krachtige beelden voor een heldere communicatie. Wij doen dit met onze energieke, interactieve en resultaatgerichte trainingen. 

 

Beeldkracht en Denkkracht

Beeldkracht10 maakt ook praatplaten, procesplaten, infographics en meer. Wij zetten hierbij onze beeldkracht in en vooral ook onze denkkracht! Zo wordt jouw complexe proces of taaie materie begrijpelijk én leuk. Kijk op onze Portfolio-pagina voor voorbeelden. 

 

Verbindingskracht en Denkkracht

Beeldkracht10 zet ook graag haar verbindingskracht en denkkracht in. Wij helpen graag bij het ontwerpen en faciliteren van trajecten, processen en bijeenkomsten. Met name in het ruimtelijk domein.

 

Je kan bij ons terecht voor:

 • - Verandertrajecten
 • - Team sessies (teambuilding, verbeteren samenwerking) 

- Mediation

- Procesbegeleiding en procesverbetering

- Participatie- en inspraakprocessen 

 

Wij helpen ook graag bij het ontwerpen en faciliteren van andere sessies en bijeenkomsten. 

Training individueel

 • In deze training maak je kennis met de kracht van beelden en visuele communicatie.

  Wij leren je hoe je zakelijk tekenen kunt inzetten in je werk. We bouwen aan een ‘beeldenbibliotheek’ voor je eigen werkveld en je krijgt verschillende toepassingsmogelijkheden om te gebruiken in je dagelijkse werk (o.a. maken visueel verslag, templates en praatplaat).

   

  De training is ook online beschikbaar!

Meer Info

Training incompany

 • Met je eigen team of bedrijf maak je kennis met de kracht van beelden en visuele communicatie.

  Wij leren je hoe je zakelijk tekenen kunt inzetten in je werk. We bouwen aan een ‘beeldenbibliotheek’ voor je eigen werkveld en je krijgt verschillende toepassingsmogelijkheden om te gebruiken in je dagelijkse werk (o.a. maken visueel verslag, templates en praatplaat).

   

  De training is ook online beschikbaar!

Meer Info

Trajecten, processen en bijeenkomsten

 • Wij helpen graag bij het ontwerpen en faciliteren van (verander)trajecten, processen en bijeenkomsten. Met name in het ruimtelijk domein. Zoals team sessies, procesverbetering en mediation. 

   

  Wij gaan graag in gesprek om te bespreken wat Beeldkracht10 kan betekenen voor jouw vraagstuk.

Meer Info