Beeldkracht10 is in 2019 opgericht door Annelies Colenbrander en Brechje Sondermeijer. Onze missie: zorgen dat iedereen de kracht van beelden gaat ervaren en zèlf beeldkracht gaat gebruiken in zijn/ haar werk. Dit helpt bij een betere communicatie en zorgt voor meer begrip tussen mensen. En minstens zo belangrijk: het maakt je werk leuker en geeft plezier!

Brechje Sondermeijer

Brechje is een energieke, enthousiaste professional die graag op het podium staat en mensen inspireert. Een echte verbinder die de kunst van het communiceren verstaat (van huurder tot bestuurder, van architect tot aannemer) en als creative changemaker graag groepen in beweging brengt en de samenwerking stimuleert.

"Na mijn studie Ruimtelijke Ordening en Planologie heb ik verschillende functies gehad in het ruimtelijk domein bij gemeenten en woningcorporaties. Ik was o.a. verantwoordelijk voor complexe stedelijke vernieuwingsprojecten in Amsterdam en Utrecht. In de zomer van 2019 besloot ik het roer volledig om te gooien. De stap van Rekenen naar Tekenen. De stap van Vastgoed naar Mensen, Creativiteit en Communicatie. En mij te richten op datgene waar ik écht blij van word en waardoor ik ga ‘vliegen’: mensen verbinden, inspireren en blij maken door mijn creatieve ‘ik’ aan te zetten.

Naast Beeldkracht10 werk ik als Programmamanager bij een woningcorporatie." LinkedIn

Annelies Colenbrander

Annelies is een vastgoedprofessional, zakelijk en commercieel, maar vooral ook creatief en zoekend naar andere invalshoeken. Communicatief met de nodige dosis humor!

"Na mijn studies economie en rechten in Utrecht, heb ik diverse (leidinggevende)functies gehad in de zakelijke vastgoed financiering. Naast Beeldkracht10 werk ik als vastgoedontwikkelaar en ben mediator/ buurtbemiddelaar en begeleidt mede participatie-trajecten. Krachtige beelden helpen hierbij overduidelijk voor een betere communicatie en daarmee begrip. Ik ben ervan overtuigd dat vastgoed ontwikkelen meer is dan het stapelen van stenen. Door vooraf omwonenden en (toekomstige) bewoners te betrekken bij de ontwikkeling ontstaat een plan dat echt aansluit bij de omgeving en dat zorgt er mede voor dat mensen voor lange tijd een fijn thuis hebben.”

LinkedIn

contact