Wat ga je in deze training leren?

  • De basisvaardigheden van het zakelijk tekenen.
  • Visuele toolbox: gebruik van symbolen, menselijke figuren, emoties en manieren om de kracht van je getekende beelden te vergroten.
  • Een beeldenbibliotheek opbouwen.
  • Concrete toepassingsmogelijkheden in je dagelijkse werk (waaronder complexe informatie terugbrengen tot de kern, processen in beeld brengen en het gebruik van templates).
  • Dat het gebruik van visuele communicatie werkt en dat je veel beter kunt tekenen dan je denkt!

Aan het einde van de training kun je zakelijk tekenen inzetten als communicatiemiddel in je dagelijkse werk.

             

Voor wie is de training?

Deze training is voor iedereen die beeldkracht (visuele communicatie) wil gebruiken in het dagelijks werk. Om hiermee bijvoorbeeld informatie beter, sneller en helderder over te brengen, eenvoudig de essentie van je boodschap in een beeld te vatten of ingewikkelde processen voor iedereen op een begrijpelijke manier in beeld te brengen. Je wil het toepassen in bijvoorbeeld vergaderingen, projecten, jaarplannen, beleidsstukken, processen of gesprekken. Je hoeft geen ervaring te hebben met tekenen.

 

Wat deelnemers zeggen over deze training

Brechje en Annelies van Beeldkracht10 maken je op een enthousiaste en eenvoudige manier bekend met het zakelijk tekenen. In iedereen schuilt een tekenaar maken zij duidelijk. Ik heb het de volgende dag meteen toegepast om een bewonersavond te beschrijven. Beeld zegt zoveel meer dan tekst!

Fennie Kerdijk – Gebiedsontwikkelaar De Alliantie

 

Ik wist heel zeker dat ik niet kon tekenen. Tot ik een training kreeg van Beeldkracht10 over zakelijk tekenen. Binnen no-time kregen Annelies en Brechje mij aan het tekenen. En ik vond het leuk, sterker nog, ik kreeg er geen genoeg van. Ik heb het inmiddels gebruikt bij presentaties. Dat wordt daardoor net even ”leesbaarder” en laagdrempeliger, waardoor de boodschap beter overkomt. 

Annelies en Brechje, heel veel dank voor jullie training. Ik moest even de schroom van me afzetten, maar daarna wordt het steeds leuker. En als jullie het mij hebben kunnen leren, dan …

Jos Buskermolen – Assetmanager De Alliantie  

 

In korte tijd super veel geleerd. Goed praktisch gemaakt voor mijn werk. Ik word hier heel vrolijk van.  

Femke Ellenbroek – Vastgoedontwikkelaar Mitros. 

 

Duidelijk. Krachtig. Fun.

Gerdi Berkers - Bedrijfsadviseur Mitros

  

Praktische informatie

We bieden op maat gemaakte incompany trainingen aan en individuele trainingen. De trainingen zijn een dagdeel (3 uur) of een dag (van 10 tot 16 uur). 

 

INDIVIDUELE TRAINING

Waar: regio Utrecht

Kosten dagdeel: € 195 exclusief btw, inclusief materiaal, koffie en thee.

Kosten dag:  € 295 exclusief btw, inclusief materiaal, lunch, koffie en thee.

Groepsgrootte: Wij werken met kleine groepen van maximaal 12 deelnemers. De training gaat door bij minimaal 8 deelnemers.

Wanneer: neem contact met ons op voor beschikbare data.

 

INCOMPANY TRAINING

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

contact